10 exemple de companii care au copiat intr-un mod caraghios lucruri renumite.

Ați intrat vreodată într-un magazin obisnuit și ați găsit o geantă de designer sau o piesă de îmbrăcăminte care să arate aproape exact ca una a unei firme renumite, cu excepția faptului că ceva era doar puțin diferit? Acest lucru se datorează probabil faptului că unele companii au smuls marca originală și au schimbat ușor logo-ul, așa că abia s-a observat. Aceste companii nu au schimbat doar o literă în numele mărcii; s-au străduit să recreeze logo-ul cu o răsucire hilară care te va face să te întrebi dacă chiar își bat joc de client. Așa că derulați în jos și vedeți cele mai sumbre și incredibile acte de fals ale unor companii pe care le veți vedea vreodată.

Un Polo un pic diferit

Dacă ai trece pe lângă acest tricou, ai putea crede că este un lucru original la prima vedere până când ai aruncat o privire mai atentă asupra siglei. Cineva a găsit acest polo, iar sigla falsă este aproape mai bună decât cea reală. Ar fi putut fi furat dintr-o lume în care caii sunt cei dominanți asupra oamenilor.

A Different Kind Of Polo

Acesta trebuie să fie favoritul nostru, deoarece nu au încercat să facă logo-ul exact. Ne-am dori aceasta, chiar dacă este ilegal să smulgem nume de marcă. Este destul de amuzant cum calul este călare pe bărbat, iar Ralph Lauren ar trebui să se gândească la actualizarea logo-ului lor.

2. Miroase a internet pe oriunde ai merge

Nu este vorba exact de copier a unei marci de parfumuri, dar cine ar folosi internetul ca branding pentru un parfum ? Probabil miroase a disperare, argumente politice, o cursă de intimidare cibernetică și datorii de cumpărături online. Acestea sunt ultimele lucruri pe care oricine ar vrea să le miroasă.

Smell Like The Internet Wherever You Go

Există atât de multe combinații de mirosuri care ar putea fi în această sticlă, dar niciunul dintre aceste parfumuri nu pare atrăgător pentru nas. Nici câinii nu ar vrea să miroasă pe cineva care poartă asta. Companiile ar trebui să stea departe de mirosurile de internet în viitor.

3. KFC e cu ochii pe tine

Puteți încerca să copiati KFC, dar vor afla despre asta. Indiferent de combinația de litere pe care încercați să o utilizați, este în continuare copierea mărcii lor. De la HFC la GFC, toate sunt practic același lucru. Cel puțin știu că copierea este cea mai sinceră formă de lingușire.

KFC Is Watching You

Cum se gândesc la toate adjectivele suplimentare pentru a descrie puiul? Există pui prăjit de lux, pui prăjit crocant, pui prăjit perfect și multe altele, dar nu știm la câte nume s-ar putea gândi oamenii pentru a inlocui Kentucky

4. Pika-Pika-Homer

Acesta este un lucru pe care o persoană si-ar fi tatuat pe corp după o noapte de băut intens. Este cantitatea perfectă de greșeală acolo unde este aproape corect. În ciuda ciudățeniei acesteia, putem vedea o mulțime de oameni care îi poartă de fapt, deoarece sunt două personaje populare transformate într-unul singur.

Pika-Pika-Homer

Ce zgomot crezi că ar face Pika- Homer? În loc de fulgere, ar fi în stare să facă gogoși să iasă din corpul său pentru a le da dușmanilor o gustare în timp ce scapă? Acesta ar putea fi un pokemon pe care Ash ar vrea să-l evite.

5. Daca Star Wars Si Lion King  ar fi avut un copil

Aceasta este încrucișarea pe care nimeni nu o dorea sau de care nu avea nevoie, dar o marcă aleatorie de jucării din China ne-a dat-o. Dacă te-ai fi întrebat vreodată cum ar arăta un rege leu și un război stelar , acum ai răspunsul tău. Cu toate acestea, nu credem că cineva se întreba.

If Star Wars And The Lion King Had A Baby

Lucrul Leului trebuie să fie locul în care Simba și mândria merg într-o galaxie departe, departe, iar Simba află că Scar este de fapt tatăl său. Sună de parcă ar fi cel mai bine cotat film Disney vreodată. Totuși, nu știi niciodată cu ce va ieși.

6. Plimbandu-te cu SIDA pe picioare

De ce să ai Adidas atunci când ai putea avea SIDA? Această persoană trebuie să-și curățe pantofii, deoarece are “Aids” peste tot.. Dintre toate cuvintele pe care le-ar fi putut folosi acest producator, de ce au ales „Sida?”

Walking Around With Aids On His Shoe

Nu te-ai simți chiar ușor inconfortabil mergând cu cuvântul „sida” pe pantof? Imaginați-vă cumpărându-le și spunându-le oamenilor: „Uite, băieți, tocmai am primit o nouă pereche de sida. M-am dus la magazin, le-am văzut și am știut că am nevoie de sida”.

7. Adidas …

Dacă cumpărați îmbrăcăminte oficială Adidas, veți găsi de obicei mesaje inspiraționale care vă fac să vă doriți să vă ridicați și să vă mișcați. Cu toate acestea, atunci când cumpărați mărfuri fake, puteți primi un mesaj diferit, mai realist.

Adidas Keeping It Real

De ce nu ai vrea să te plimbi cu mesajul „Nimic nu este posibil” pe rucsac? Oferă tuturor ideea că lumea este un loc crud și nici măcar o companie de îmbrăcăminte sportivă nu te poate face să te simți motivat să faci orice.

8. Cine pe cine a copiat?

Breaking Bad au denumit serialul dupa această brutărie din Rusia, sau rusii au furat ideea show – ului? Bănuim că acest magazin a luat ideea Breaking Bad și a fugit cu ea. Pe lângă semnalizarea lor, ce alte idei au luat? Au pâine inspirată de metamfetamină sau îi fac pe angajați să poarte costume hazmat?    

Who Copied Who?

9. Cel putin sunt sincere

Chiar de pe logo, știi exact pentru ce plătești cu această jachetă. Compania nu încearcă să vă păcălească, deoarece este etichetată în mod clar „The North Fake”. Nu se poate nega că acesta este un truc, dar nu încearcă să vă păcălească să creadă că este adevăratul lucru.

At Least They Are Honest

10. Michael Jordan dezbracat

Uneori, knock-off-urile sunt greu de distins de ceea ce este real, deoarece sigla este deja atât de mică încât schimbarea abia se observă. Această pereche de jordani fake are un logo mic, dar puteți vedea că această versiune l-a făcut să pară gol atunci când priviți foarte atent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *